Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2007

Κι όμως υπάρχει ελπίδα...

Η Ηρακλής μας βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την περυσινή πετυχημένη πορεία, φέτος δείχνει να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς τη Β'Εθνική, κάτι που έχει συμβεί μόλις φορά στο παρελθόν, κι αυτή για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Κανένας Ηρακλειδέας δε μπορεί να διανοηθεί ότι ο αγαπημένος του σύλλογος θα γιορτάσει την επέτειο των εκατό χρόνων ζωής του έχοντας τα δύο πιο δημοφιλή του τμήματα να αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία...

Όμως όλα τα σημάδια δείχνουν εξαιρετικά δυσοίωνα: Η, κατ'όνομα μόνο, διοίκηση περισσότερο υπονομεύει παρά βοηθαέι την ομάδα, ενώ και το άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο που εμφανίζει η ομάδα στο γήπεδο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Κι όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, κάτι που μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο και να γιγαντώσει την ομάδα. Κάτι που όλες τις φορές που ο Ηρακλής βρέθηκε σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις τον βοήθησε να τα καταφέρει με επιτυχία. Τί είναι αυτό; Το βάρος της ιστορικής κυανόλευκης φανέλας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: