Κυριακή, Μαΐου 13, 2007

Ούφφφφφφφφ!

Νικήσαμε και σωθήκαμε...

Ανακούφιση εν μέσω

καταιγίδας. Αυτό έχει σημασία

αυτή τη στιγμή.

Τα υπόλοιπα από αύριο...

6 σχόλια:

ion είπε...

Έτσι ρε φίλε! Μετά και τον δεύτερο στόχο μπορώ να πω οτι το blog είναι απ' τα πλέον γουρλίδικα! (γνωρίζω οτι δεν θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία η παραμονή, για έναν τέτοιο σύλλογο, αλλά είπαμε. Μόνο για φέτος)

Παραμένει μυστήριο τι ομάδα είμαι;)

frank barrell είπε...

Όπως τα λες φίλε μου! Κι εκτός απ' το blog που αποδείχθηκε γουρλίδικο, εξαιρετικά γουρλίδικη θεωρείται πλέον κι η παρουσία σου σ' αυτό και ως εκ τούτου από δω και πέρα "επιβεβλημένη" και αναμενόμενη. Νά 'σαι καλά!

Κι ας μη λες τι ομάδα είσαι...

ion είπε...

Θα σε βοηθήσω: πέρυσι με φιλοδώρησες με 4 τεμάχια στο Καυτατζόγλειο! Ήμουν και μέσα. Συν οτι μας χαρακτηρίζουν...Ηρακλή της Αθήνας;)

frank barrell είπε...

Χαχα, ωραίο ματς εκείνο, το είχα ξεχάσει με όλα τα φετινά "ευτράπελα".

Όσο για τον Ηρακλή και τον ...Ηρακλή της Αθήνας, εγώ τουλάχιστον ποτέ δε συμπάθησα την πόλωση που αποτελεί δεύτερη φύση για τους Έλληνες. Επομένως μια τρίτη εναλλακτική είναι πάντα καλύτερη.

Υ.Γ. Πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι το Χ που πήρε η Ξάνθη από την ΑΕΚ την προτελευταία αγωνιστική αποδείχθηκε σημείο-κλειδί για τη σωτηρία μας...

Υ.Γ.2 Άντε και με Ρίμπο του χρόνου!

ion είπε...

Frank, γράψε κάτι. Δώσε κλίμα απο τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Ανησυχώ.

frank barrell είπε...

Όλοι ανησυχούμε ion, αλλά δεν υπάρχει κανένα φως ακόμα. Σήμερα υποτίθεται ότι θα γινόταν κάτι, άλλα τζίφος. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι εντελώς τραγικά. Αύριο θα προσπαθήσω να γράψω κάτι αναλυτικότερο. Thanx για το ενδιαφέρον!